Ett härligt café

För ett par veckor sedan så hittade jag någonting som jag skulle vilja ta och dela med mig av här idag till alla er som under en längre tid nu frågat mig om jag kan dela med mig av en rekommendation när det kommer till caféer här i Hultsfred eller Vimmerby med omnejd bland annat. Eftersom att jag tidigare inte hade hittat just det här caféet som jag ville ta och dela med mig av här idag, så har det heller aldrig blivit att jag riktigt känt att jag kan svara ordentligt på detta, men nu så är det verkligen ett enda svar som jag skulle vilja skriva om här på bloggen till alla er som nu undrat.

Det finns alltså nämligen ett café vid namn Café Kröngården som jag absolut tycker att ni ska ta och svänga förbi nästa gång ni har vägarna förbi Vimmerby, då jag utan tvekan tycker att detta är det trevligaste caféet som jag någonsin besökt här omkring. Detta är verkligen hur mysigt som helst och de har dessutom riktigt trevlig fika där samt glad och välkomnande personal. Dessutom så vet jag även att de erbjuder ljudutrustning, så ifall det är några av mina läsare som nu då kanske är intresserade av detta, så är även det någonting som ni kan finna hos just Café Kröngården. I vilket fall som helst, så hoppas jag nu att det här lilla tipset kommer att kunna vara behjälpligt för ett par stycken av er och att ni tycker om Café Kröngården lika mycket som jag gör. Nu så ska jag dock försöka att inte tjata på allt för länge, men ifall ni skulle vilja läsa på lite mer om Café Kröngården och vad de erbjuder så kan jag slänga in en länk till deras sida här på nätet!