KC Städ AB

Ibland kan man få erbjudanden där det är något som man inte känner stämmer, extremt billig städning till exempel. Det finns vissa företag som har tänkt till, och som en medveten brukare av olika tjänster är jag alltid lite om mig och kring mig. Det är ingen slump att jag har valt att anlita ett företag som bedriver städservice i Huddinge, ja förresten så går det att få hjälp i hela Stockholm av det här företaget, som för övrigt heter KC Städ AB

Jag vill ge er ett seriöst tips, eller se det som ett erbjudande om ni föredrar det, anlita detta seriösa städföretag! Det här företaget tycker det är viktigt att inte exkludera medarbetare oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning, tro, religion eller avsaknad av religion, eller funktionsnedsättning, dessutom ser de till att deras medarbetare får skäliga löner som är pensionsgrundande. Deras prissättning är därför anpassad för att de ska kunna bedriva sin verksamhet med rättvisa löner och villkor. Det här kände jag direkt var det rätta företaget för mig, jag skulle aldrig villa göda kriminella nätverk eller anlita svart arbetskraft. Nu är det inte bara det att det här företaget har denna policy, deras medarbetare är oerhört duktiga på att städa och är stolta över sina jobb, och jag som är en brukare av deras tjänster är mycket belåten med hjälpen som jag får en gång i veckan av dem, när de kommer och städar på mitt eget företag. Det går att få hjälp inom det allra mesta inom städservice i Huddinge eller i övriga stan av det här företaget. Gå gärna in på deras hemsida och få mer specifik information där. Ha det alla tiders nu, så hörs vi snart igen!